Nyhet

Vil gjøre noe helt spesielt ut av konserten på Øyafestivalen

Sweden topper laget før neste måneds store festivalopptreden.

Sweden (bildet) er aktuelle med albumet Oh, Dusty, og er i den forbindelse booket til Øyafestivalen i neste måned.

Nå er det klart at bandet tar med seg en rekke gjester på scenen under konserten. Hittil er det bekreftet at Kristofer Åström (solo/Fireside), Andreas Grøtterud (Kung Fu Girls/Bonk), Vidar Landa (Kvelertak), Ole Petter Andreassen (Thulsa Doom/El Doom/Black Debbath/Cumshots og mye mer), Tomas Dahl (Caddy/Yum Yums/ Turboneger og mye mer), Are Volmert Sørensen (Hiawata/Ingeborg Selnes) og Marienlyst Skoles Musikkorps kommer til å bli med.

Dermed er det rimelig sikkert at konserten vil få litt velfortjent historisk sus både for bandet og publikum i Tøyenparken.

— Da vi ble spurt om å åpne hele ballet på den store scena tenkte vi at vi måtte finne på noe ekstra, slå på den berømte stortromma, "bring out the big guns", som de sier i Sverige. Så vi ringte (maila) noen kompiser og har toppa laget for anledningen. Vi tar jobben som musikalske snorklippere på alvor, sier gitarist og låtskriver i Sweden Fredrik Gretland i en kommentar til GAFFA.

Sweden spiller på festivalen onsdag 10. august, samme dag kan man blant annet få med seg Massive Attack & Young Fathers, ANOHNI, AURORA, The Last Shadow Puppets, M83, Ane Brun og Jason Isbell.

Øyafestivalen arrangeres i Tøyenparken i Oslo 9. - 13. august.

Billetter til festivalen kan kjøpes via GAFFA LIVE.

Mer informasjon om Øyafestivalen 2016 finner du i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE