Nyhet

Fersk video fra Lucky Stroke

Lucky Stroke har forkastet det tradisjonelle albumformatet. Hør månedens låt fra gutta her!

Da vi intervjuet Lucky Stroke i fjor vår startet vi like gjerne med spørsmålet alle band hater å få, nemlig hvordan de ville beskrive sin egen musikk:

— Det er jo en regel at man aldri skal beskrive seg selv. Det har en tendens til å bli litt for tilgjort og pyntet. Om vi fjerner pynten vil vi selv beskrive Lucky Stroke som et ungt, schizofrent, post-pubertalt, ambisiøst, kompetent, hardtarbeidende, brautende og velstelt band med skylapper av stål, svarte vokalist og gitarist Erik Smaaland den gang.

Det siste halvåret har gutta lansert én låt for hver måned, og på den måten forkastet det tradisjonelle albumformatet.


— Fremfor å gi ut en singel, og deretter en plate, har vi valgt å gi ut en singel den første dagen hver eneste måned siden mai. Dette fordi det tradisjonelle albumet har liten verdi for band som oss, og fansen vår, den dag i dag. Alt handler om enkeltlåter, og vi har tidligere erfart at låter som ikke blir frontet som singler ofte blir litt glemt. Og man ønsker jo så klart at alle låtene skal få sin velfortjente oppmerksomhet, sier Smaaland til GAFFA i dag.

Tidligere i år har Lucky Stroke sluppet låtene Good Day, Celebrate, Starstruck, Make My Day, What If og Bye Bye på rekke og rad. Novemberlåten heter Amazing og kan sjekkes ut her sammen med en fersk musikkvideo, regissert av Erlend Westnes:


Selv om gutta runder av året med Amazing, skal de fortsette å slippe månedlige låter også i 2014. Så her er det bare å følge med.

ANNONCE