Nyhet

Lucky Stroke 2.0

Lucky Stroke går en ny vår i møte med en ny sound og en splitter ny singel - se den ferske musikkvideoen her nå.

Idag slippes den første singelen fra det kommende albumet til Lucky Stroke, og «Stereo» markerer en ny retning for Oslo-bandet. Der hvor bandet tidligere var en blanding av rock og elektropop, har de når beveget seg over på en renere elektronisk sound. Da GAFFA tok en prat med bandet fikk vi vite litt om bagrunnen for forandringen.

– Vokalist og gitarist Erik Smaaland kommer fra en mer rocka bakgrunn, og spilte faktisk i et black metal-band for et halvt dusin år siden. At Lucky Stroke startet som mer rocka band er rett og slett et resultat av at Smaaland skriver mesteparten av låtene. På samme tid som å spille i det som i utganspunktet var et rocka band, Lucky Stroke, produserte Smaaland endel house-musikk ved siden av. De andre gutta i bandet har bakgrunn fra jazz, funk og southern rock. Trommis Sky J har alltid pushet mer groovy, tyngre grooves. Så vår eneste virkelige fellesnevner er at alle er blodfans av bra popmusikk.

Les resten av intervjuet her - her kan du blant annet kan finne ut hva en «lucky stroke» egentlig er.


Den første smakebiten av den nye utgaven av Lucky Stroke er ute idag, sjekk ut den rykende ferske videoen til «Stereo» her:

 


ANNONCE