Nyhet

Norske dansker tilbake med nytt

I dag slippes den splitter nye singelen fra danske Scarlet Chives via norske Riot Factory - hør den her først!

Danske Scarlet Chives sjarmerte alle med sitt debutalbum for to år siden, og nå nærmer det seg tid for nummer to.

Fortsatt er det norske Riot Factory som gir ut bandet, og første singel ut fra det kommende albumet er «The Timber Will Fall», en singel som kanskje beveger seg noe nærmere sine labelkamerater i Highasakite. Singelen kommer også med en B-side i form av «In A Ground Floor Apartment», som også er veldig verdt å raske med seg når man først er i gang.

Det ligger an til en litt mindre shoegazebasert sound på det neste albumet, selv om elementene fortsatt er der og gjør seg gjeldende der de finner det for godt.


Da Scarlet Chives spilte på by:Larm i 2012 var det mange som falt pladask, blant annet GAFFAs journalist Fridtjof Wesseltoft:

– Jeg kan dessverre ikke gi syv stjerner til denne konserten, men hadde jeg visst hvor du bor, kunne jeg ha ringt på og tegnet en ekstra gul stjerne på skjermen din, for dette er den beste konserten jeg har fått med meg på årets by:Larm så langt.

Sannsynligheten for at de kommer tilbake på besøk i forbindelse med sin nye utgivelse er vel ganske så stor også, uten at datoer er på plass i skrivende stund. Men nå kan du i alle fall sjekke ut bandets nye singel, «The Timber Will Fall», her:

ANNONCE