Nyhet

Danske by:Larm-yndlinger kommer til Norge

Sekstetten Scarlet Chives turnerer Norge 6., 7. og 8. juni.

Bornholmsbandet spilte på Rockefeller under årets by:Larm, og GAFFAs anmelder Fridtjof Wesseltoft var fra seg av begeistring.

– Ikke én eneste utone var å spotte i løpet av det tjueåtte minutter lange settet. Jeg kan dessverre ikke gi syv stjerner til denne konserten, men hadde jeg visst hvor du bor, kunne jeg ha ringt på og tegnet en ekstra gul stjerne på skjermen din, for dette er den beste konserten jeg har fått med meg på årets by:Larm så langt, sa anmelderen i sitt ekstatiske sammendrag av konserten, og la til:

– Det er noe stort på gang i Danmark - noe veldig stort.


Bandet skulle egentlig ut på en lengre turné i høst, men på grunn av familieforøkelser, ble disse planene utsatt. Bandet tar snart en lengre pause, og kommer tilbake med nytt album i 2013. Forsommerkonsertene vil dermed være en av de siste mulighetene til å få sett bandet i Norge på en stund.

Den 6. juni spiller bandet i Kristiansand. Påfølgende dag spiller de i Oslo og på Mono, med Dråpe som supportband. Siste turnedato for denne gang er 8. juni, hvor de spiller på Brukbar i Trondheim. Med seg på denne kvelden har de Angelica's Elegy, som 16. mai spilte en meget god konsert under Camp Indie-arrangementet på Rockefeller.

ANNONCE