Nyhet

Kastellnatt letter på sløret

Selv om konsertene på fjellet slutter utpå kvelden, så er det full fest på Kastellnatt - i dag ble de første artistene sluppet.

Flere internasjonale DJ-stjerner ble i dag meldt klar for Kastellnatt i forbindelse med årets utgave av Slottsfjell. Rustie, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (bildet), Cyril Hahn, Copia Doble Systema, Nause, T Williams, Funkin Matt og André Bratten ble offentliggjort som en del av Kastellnatt-programmet i dag, og spiller alle i Verkstedhallen i Tønsberg etter at programmet på fjellet er over under hele festivalen.

Slottsfjell kan ellers by på navn som Karpe Diem, Kvelertak, Kaizers Orchestra, Bad Religion, Immortal, Susanne Sundfør, Kendrick Lamar, Biffy Clyro og Imagine Dragons, for å nevne noen. Festivalpassene er utsolgt, men man kan fortsatt sikre seg dagspass, og billetter til Kastellnatt. Billettene til sistnevnte er i salg nå, og er billigere for de som har sikret seg tredagerspass til selve festivalen. Men Kastellnatt-billettene er også tilgjengelige for de som ikke har festivalpass.


ANNONCE