Nyhet

Berger til Slottsfjell

En drøy uke før Margaret Berger står på scenen i Eurovision-finalen i Malmø, er det klart at hun spiller på sommerens utgave av Slottsfjell.

«I Feed You My Love» har for lengst blitt en av årets desidert største norske hits, og om man presterer å skru på radioen skal det en del til for at den ikke dukker opp i løpet av noen få minutter. Neste uke konkurrerer låten finalen i Eurovision i Malmø, og kan dermed bli den fjerde norske låten som klatrer helt til topps i den internasjonale finalen.

Nå er det også klart at Margaret Berger spiller på Slottsfjell fredag 19. juli. Samme kveld står Berger også for musikken på utestedet Total, med sitt klubbkonseptet Cloudbusting sammen med Marie Komissar.

I det ferskeste nummeret av GAFFA som er på gaten nå, har GAFFA snakket med Berger om hvordan hun har hatt det i tiden før den store finalen. Det var også en prosess for henne før hun bestemte seg for å bli med på nok en konkurranse:


– Det har vært en stor omstilling. Jeg føler at det har vært stille, karrieremessig, før Grand Prix, at folk ikke brydde seg om jeg ga ut en ny plate eller ikke, jeg følte meg litt glemt. Nå måtte jeg hive meg rundt, nå skjer det, nå må jeg gjøre det beste ut av dette og ikke spolere sjansen min. Jeg har vært heldig og fått masse oppmerksomhet, men jeg har ikke alltid klart å levere varene. Så var jeg litt usikker på om jeg ville være med på Grand Prix, for det må man ta en vurdering på. Nå har jeg vært Idol-Margaret i ti år, og så skal jeg bli MGP-Margaret?

Les resten av intervjuet i det nye nummeret av GAFFA.


ANNONCE