Nyhet

Slottsfjell med nok et toppnavn

Det britiske bandet slapp et av fjorårets mest oversette utgivelser, og er blant navnene som topper årets utgave av Slottsfjell i Tønsberg.

Det er hele syv år siden Hot Chip spilte på en scene her til lands, men til sommeren er de tilbake og spiller på Slottsfjell som en av festivalens headlinere.

I fjor slapp britene sitt femte studioalbum, «In Our Heads», et album som i stor grad ble oversett i norsk presse. Ikke her i gården dog, hvor albumet tok hjem fem stjerner og ble kalt «på grensen til fjollete – akkurat som Hot Chip skal være.»

Hot Chip har alltid hatt et solid liverykte, og det har ikke blitt dårligere siden de la ut på turnéen i kjølvannet av «In Our Heads». De har allerede vært rundt omkring over hele kloden også denne gangen, noe de har gjort hver gang siden det virkelige gjennombruddet med albumet «The Warning» fra 2006, som inneholdt hitsinglene «Over And Over» og «Boy From School».

Det er torsdag 18. juli de topper plakaten sammen med Kaizers Orchestra, og ellers på plakaten samme dag finner man navn som Alt-J, Kvelertak, John Olav Nilsen & Gjengen, Daughter, Hatebreed, MØ og Anja Elena Viken.

ANNONCE