Nyhet

Pink Floyd endelig på Spotify

En million streamet «Wish You Were Here» for å få dinosaurene på nett.

For noen dager siden gikk Spotify ut med nyheten om at hele Pink Floyds katalog ville bli tilgjengelig så fort «Wish You Were Here» hadde blitt streamet en million ganger gjennom den populære tjenesten.

Det skulle ikke gå lang tid før dette antallet avspillinger ble nådd, og nå er hele bandets katalog, inkludert de nylig lanserte og utvidede versjonene av «Dark Side Of The Moon», «Wish You Were Here» og «The Wall», tilgjengelig via Spotify.

Samtidig er også hele David Gilmours solokatalog sluppet på Spotify, til glede for både gamle og nye fans.


Spotifys Ken Parks snakket med The Guardian i anledning bandets inntreden på digitale strømmetjenester, og uttalte da at "dette er en stor dag for alle fans av progressiv rock, men det er også en stor dag for alle de yngre fans, som ennå ikke er blitt kjent med magien rundt Pink Floyd. Det handler om å gi en ny generasjon mulighet til å oppleve et av verdens største og mest ikoniske band."

Roger Waters, bandets bassist og kanskje største låtskriver, er i disse dager ute på en europaturné hvor han fremfører «The Wall» i sin helhet. Dermed kan de som ikke nøyer seg med streaming via nettet eller god gammeldags platelytting for den saks skyld, oppleve et storslagent Pink Floyd-show i Telenor Arena 14. august.

ANNONCE