Nyhet

Modest Mouse avlyser

Det blir ikke konsert i Oslo denne måneden.

Modest Mouse sin Rockefeller-konsert 13. juni er dessverre blitt avlyst sammen med resten av bandets europaturné. Arrangørene i Goldstar opplyser om at kjøpte billetter kan refunderes der de er kjøpt frem til 13. august.

Bandet uttaler at det har vært en tung beslutning å skulle avlyse konsertene i Storbritannia og Europa, men at de ønsker å prioritere ferdigstillingen av sitt kommende album. Det er enda ikke kommet noen utgivelsesdato for Modest Mouse sjette album, som blir deres første fullengder siden «We Were Dead Before The Ship Even Sank», utgitt i 2007.

Den gang skrev GAFFAs Pelle Sonne Lohman i sin anmeldelse av albumet at "fans må i det hele tatt innstille seg på en plate, som er markant neddempet og mindre ytterliggående enn Modest Mouse sine tidligere bedrifter."


Lohman ga «We Were Dead Before The Ship Even Sank» hele fem stjerner og konkluderte med at platen oste av en rytmikk, dynamikk og oppfinnsomhet som man skulle lete lenge etter.

Modest Mouse lover å gjøre opp for de avlyste konsertene til neste år, og sier at de gleder seg til å dele ny musikk med verden igjen.

ANNONCE