Nyhet

Se ny The Postal Service-dokumentar

«Some Idealistic Future» oppsummerer et godt år for Ben Gibbard og Jim Tamborello.

The Postal Service har i år feiret tiårsjubileum for deres foreløpig eneste utgivelse «Give Up». Skiven er kommet ut i deluxe-utgave, og en stor turné er også gjennomført. GAFFAs tidligere redaktør fikk med seg bandet på sommerens Primavera Festival, og kunne melde om en trivelig seanse i solrike Barcelona:

— Jeg vil tro at de fleste som har et forhold til «Give Up» umulig kunne bli skuffet over denne konserten. Man fikk «We Will Become Silhouettes», «The District Sleeps Alone Tonight», «Brand New Colony», og selvfølgelig det som ble en av forrige tiårs mest elskede indielåter, nemlig «Such Great Heights». Av festivalens 30,000 publikummere, er det nok ikke umulig at omtrent halvparten dukket opp på denne konserten, bandet toppet tross alt plakaten på festivalens første dag, sammen med franske Phoenix.

Les hele anmeldelsen her.


Nå er også mini-dokumentaren «Some Idealistic Future» ute på YouTube, som en del av The Creators Project. I dokumentaren, som er regissert av Justin Mitchell, snakker Ben Gibbard om låtskrivingsprosessen på «Give Up» - et album han skrev i samme tidsrom som han jobbet med Death Cab For Cuties «Transatlanticism». I tillegg viser Jim Tamborello frem laptopen han jobbet på under indieklassikerens tilblivelse for ti år siden.

Se «Some Idealistic Future» her:

ANNONCE