Nyhet

Europas drøyeste festivalprogram?

Å dra frem et par høydepunkter fra programmet til denne festivalen er litt av en oppgave for hvem som helst.

Det er ikke første gang at Barcelona-festivalen Primavera Sound kan skilte med et utall navn som alle kunne gått som headlinere på de fleste andre festivaler. Hvor mange festivaler setter navn som The Breeders, Swans, Dinosaur Jr, Deerhunter, Hot Chip, Crystal Castles og Dead Can Dance i liten skrift, liksom?

Det var i en direktesendt pressekonferanse at det komplette programmet ble annonsert i går kveld, og tidligere annonserte Blur fikk godt selskap, for å si det mildt. I stor skrift på plakaten finner man blant andre The Jesus & Mary Chain, My Bloody Valentine, Nick Cave & The Bad Seeds, Phoenix og ikke minst et særdeles etterlengtet comeback fra Ben Gibbard (Death Cab For Cutie) og Jimmy Tamborellos (Dntel) The Postal Service.

Litt lengre ned, men ikke akkurat småtterier der heller, finner man Animal Collective, Grizzly Bear, Tame Impala, The Knife, James Blake, Fiona Apple, Wu-Tang Clan og Band Of Horses.


De fleste med et musikkhjerte som pumper bare litt kommer altså til å begynne å sikle litt ved synet av denne plakaten. Se alle artistene som spiller her.

Primavera Sound 2013 foregår i Barcelona 22.-26. mai. Billetter er i salg nå via Billettservice. Som i 2012 vil det også arrangeres en noe mindre utgave av Primavera Sound i Porto - artistene til denne festivalen annonseres 5. februar.

Det spørs om ikke en del norske festivaler i skrivende stund er i samtaler med en rekke av disse bandene også. Tør man spå The Postal Service til Øya for eksempel?


La spekulasjonene og ryktene starte.

ANNONCE