Nyhet

Moby klar med stjernespekket album

Det har vært stille fra Moby etter slippet av «Destroyed» for to år siden - nå er neste album ferdigstilt, og flere kjente navn dukker opp.

«Innocents» er navnet på det kommende Moby-albumet, og er produsert av Mark «Spike» Stent, kjent for å ha produsert navn som U2, Coldplay, Muse og Björk.

Albumet, som foreløpig ikke har noen slippdato, gjestes også av en rekke kjente navn. Samarbeidet med Mark Lanegan, «The Lonely Night», er allerede ute, og det med en musikkvideo, som du kan sjekke ut nederst i denne saken.

I tillegg dukker Wayne Coyne (The Flaming Lips), Damien Jurado, Skyler Grey, Inyang Bassey og Cold Specks opp. Flere gjester skal visstnok også være med, men hvem dette er sier han ikke noe om i denne omgang.


«Innocents» skal etter planen slippes i oktober, men hovedpersonen selv var etter sigende veldig trøtt da han skrev pressemeldingen, og kunne dermed ikke bekrefte en dato 100 prosent. Det han imidlertid kan bekrefte, er at turnéen i kjølvannet av albumslippet består av kun tre konserter. Alle disse vil foregå i Los Angeles.

«A Case Of Shame» featuring Cold Specks er albumets første offisielle singel, og kan høres her nå:

ANNONCE