Nyhet

Måkeskrik med komplett program

Sjekk hvem som spiller i Bendiksbukta i år.

Måkeskrik arrangeres i år for andre gang i idylliske Bendiksbukta i Kristiansand, hvor Quartfestivalen tidligere ble avholdt. Nå er festivalen, som går av stabelen 26. og 27. juli, ute med komplett program og noen siste tilføyelser.

Norske Gerilja og Sassy Kraimspri får selskap av amerikanske The Gembrokers, svenskene i Riddarna og franske Ld. Kharst på en festivalplakat som allerede innehar fine norske navn som Kvelertak, Dråpe og Bendik.

Gerilja slapp sin debutplate «Step Up Your Game» tidligere i vinter, en skive som GAFFAs anmelder Robin Sande mente hørtes ut som noe som hadde ramlet ut av en "hedonistisk tørketrommel fra 80-tallet."


"Visst er Geriljas herjing med analog synth, 80-tallets utopiske våpen, noe som kunne svertet dem som rockeband. Men det stikk motsatte skjer. Det gjør dem farligere, de utfordrer rockekonvensjoner og havner ikke i rockens for lengst klisjefyllte, selvforherligende stereotopier. Og når hovedingrediensen er herlige, men godt brukte riff inspirert av glamorøse Marc Bolan, Van Halen og Megadeath, føles ikke Gerilja som retrospektive snyltere."

Sande ga «Step Up Your Game» fire stjerner - les hele anmeldelsen her.

For full programoversikt, sjekk Måkeskrik sin offisielle hjemmeside.


ANNONCE