Nyhet

Kunstpop fra Lady Gaga

Popdronningen slipper sitt nye album «ARTPOP» i høst.

Lady Gaga har endelig lettet på sløret rundt det kommende albumet «ARTPOP». På sin offisielle Facebook-side bekrefter sangerinnen at «ARTPOP» lanseres den 11. november, og at albumets første singel kan høres allerede 19. august. Albumet blir Lady Gagas tredje fullengder, og følger dermed opp «Born This Way» fra 2011.

Popdronningen går også i fotsporene til Björk, og nå sist Jay-Z, da albumet vil tilgjengeliggjøres gjennom en egen mobilapplikasjon, som blir beskrevet med grandiose ordelag i en pressemelding:

"Selve applikasjonen vil fungere som en musikalsk og visuell motor, som kombinerer musikk, kunst, mote og teknologi med et nytt og interaktivt verdensomspennende fellesskap. Oppfattelsen av sosiale medier vil endres, og vi bringer kunstkulturen sammen med popkulturen i en baklengs Andy Warhol-reise."

Lady Gaga påpeker at det nye albumet speiler hennes musikalske og kreative prosess, og at resultatet er en blanding av elektronisk lidenskap og raseri. «ARTPOP» kan derfor bety hva som helst, men for henne er det først og fremst en hyllest til besettelsen.

«ARTPOP» kan forhåndsbestilles fra og med søndag 1. september.

ANNONCE