Nyhet

Videopremiere: Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra

Flunk ny musikkvideo fra Trondheim Calling-aktuell debutartist.

Om du ikke allerede kjenner til Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra er det kanskje på tide. I senere tid har Patrick stått i kulissene i en «Trondheimsbølge» av up and coming-artister fra katedralbyen, og skrevet og produsert låter for blant andre The Airborne Highfives, Departure, Amish 82, Christoffer Øien og Jay & Bandidos. Med sistnevnte har han til og med vunnet tre kappverdiske(!) Grammy-priser, blant annet for beste låt og beste album, med «Sempre Bandidos». 

I det siste har Conor Patrick spilt sammen med det åttemannssterke The Shooting Tsar Orchestra og vist fram et bredt orkestrert og storslått lydbilde med piano, strykere, klokkespill, synthesizere, marsjtrommer og ikke minst femstemte vokalharmonier på toppen av det hele. 

Conor og gjengen kan du se live på Trondheim Calling førstkommende fredag, men før den tid kan du meske deg med den spritnye musikkvideoen til låten «Talk Talk Talk Talk», beskrevet av mannen selv som «en over 6 minutter lang låt med et detaljrikt og vakkert lydbilde fra en enestående og helhjertet låtskriver og artist». Her kommer den!

ANNONCE