Nyhet

Rihanna gjenforent med Chris Brown

Stjernen åpner opp om forholdet til R&B-sangeren i nytt intervju.

Rihannas forhold til den amerikanske R&B-sangeren Chris Brown nådde overskriftene i 2009, da han mishandlet henne kvelden før Grammy-utdelingen de begge skulle delta på. Opptredenen deres ble avlyst, forholdet ble naturligvis brutt, og bilder av en skamslått Rihanna dukket opp på Internett. Brown erklærte seg senere skyldig, og ble idømt samfunnstjeneste og en prøvetid på fem år for forseelsen – i tillegg til et notorisk dårlig rykte som har fulgt ham siden den skjebnesvangre kvelden.

I et nytt intervju med det amerikanske musikkmagasinet Rolling Stone, forteller Rihanna nå at hun og Brown har funnet tonen igjen – men at pipen likevel har fått en annen lyd.

– Han har ikke muligheten til å drite seg ut igjen. Det er ikke en mulighet han har. Jeg kan selvsagt ikke hevde at ingenting vil gå galt igjen, men jeg er skråsikker på at han vemmes over det som skjedde. Jeg hadde ikke latt det gå så langt om jeg trodde at han var troende til å gjøre noe lignende igjen, sier Rihanna, som har fått en del kritikk for at hun fortsatt har pleid kontakt med Brown.

– Jeg kom frem til at det var viktigst at jeg var lykkelig. Jeg kommer ikke til å la folks mening stå i veien for det. Selv om det skulle vise seg å være en feil, er det i alle fall min feil. Etter å ha vært plaget i noen år og fått føle på sinnet, velger jeg bare å leve med sannheten og takle de problemene som eventuelt måtte oppstå. Det skal jeg greie, sa superstjernen.

Chris Brown har nok ikke kvittet seg helt med sinnet, derimot. Senest søndag fikk han og knyttnevene hans nye meter med spalteplass, da han og crooneren Frank Ocean skal ha havnet i en divergens på en parkeringsplass utenfor et studio i Los Angeles. Ocean skadet hånden sin, mens Brown på sin side nekter for at det var han som var katalysator for disputten.

Intervjuet med Rihanna kan leses i sin helhet i det kommende nummeret av Rolling Stone Magazine, som – i alle fall i USA – blir å finne i butikkene i morgen, 1. februar.

ANNONCE