Nyhet

Premiere: Ine Hoem

Pelbo-vokalisten går solo, og debuterer med singel på Diamond Club. Hør den her!

Jazzlinja ved konservatoriet i Trondheim har fostret mange dyktige musikere opp gjennom årene, og Ine Hoem er intet unntak. Hun er nok mest kjent for sin rolle i bandet Pelbo, hvor hun spiller sammen med Trond Bersu fra Highasakite og Kristoffer Lo fra Sunswitch. Bandet slapp sitt selvtitulerte debutalbum i mars 2010, og ble samme år nominert til Spellemannprisen i åpen klasse.

Nå står hun derimot på egne ben og under eget navn, og serverer singelen «Get It Off». Singelen – som kommer førstkommende mandag, 21. januar – er den tiende på Brilliance Records' Diamond Club, som fokuserer på singelutgivelser av nye og spennende navn, og til nå har klubben lansert to nye navn hver måned, med splittkonsert den siste torsdagen i hver måned.

Hoem vil dermed opptre sammen med singer-songwriteren Kaja Gunnufsen når de begge presenterer sin respektive Diamond Club-singler på Internasjonalen, torsdag 31. januar. Gunnufsens «Au» har allerede slått an både på nett og hos radiolytterne, så gjenstår det bare å se om Hoems «Get It Off» lykkes i å gjøre det samme.

Skulle man befinne seg i Trondheim neste uke, har men unik mulighet til å få med seg Ine Hoem – hun spiller nemlig på Trondheim Calling, og for øvrig finner man også navn som Hanne Kolstø, Hvitmalt Gjerde, Stian Westerhus, Dråpe, Cold Mailman og Bloksberg på programmet.

Sjekk ut «Get It Off» under:  

ANNONCE