Nyhet

NY-stjerneskudd med norsk hjelp

New York-rapperen Le1f har sammen med navn som Mykki Blanco og Zebra Katz vært med på å sette skeiv hiphop på kartet den siste tiden, og på sin nye mikstape har rapperen hentet inn norsk hjelp.

En bølge av skeiv hiphop har skylt over internettet den siste tiden, og Le1f er en av de som har gitt ut populære låter og mikstapes. Han fikk for alvor oppmerksomhet da han i fjor sommer slapp singelen og videoen til «Wut», fra hans forrige mikstape, «Dark York».

I går kveld ble hans ferskeste mikstape sluppet løs, og «Fly Zone» inneholder også et par norske bidrag. Det er nemlig Drippin og Souldrop som fungerer som medprodusenter ved et par anledninger, blant annet sammen på utgivelsens første singel, «Coins». Drippin medvirker også på enda en av mikstapens låter.

Drippin er et relativt ubeskrevet blad til nå, men slår seg sakte men sikkert opp med remikser av diverse hiphoppere. Det spørs om ikke flere får øynene opp for Drippin etter dette dog. Bak det andre norske medvirkende navnet finner vi en trio fra Bergen, nemlig Souldrop. De slapp i fjor sin debut-EP, og gjorde seg også bemerket med sitt samarbeid med Gabrielle.


Le1fs kompis og sporadiske samarbeidspartner Mykki Blanco spiller på Blå i Oslo tirsdag 5. februar, da med det norske Urørt-håpet Phil T. Rich som oppvarming.

Hør hele «Fly Zone» her, og last den ned gratis nederst i spilleren dersom du skulle få lyst til det:


ANNONCE