Nyhet

Izakaya Heartbeat er tilbake

Izakaya Heartbeat slipper sitt andre album imorgen, og tjuvstarter slippturnéen allerede ikveld i Oslo. Sjekk ut åpningslåten på albumet og sjekk turnéplanen her.

Izakaya slipper imorgen sitt etterlengtede andrealbum «Enter - Rainbow Lake», og feirer det med noen konserter rundt omkring i landet. Først ut er John Dee i Oslo, hvor de også har med seg Le Corbeau.

– Egentlig begynner Izakaya Hearbeat å gro til en sekt. Til slutt har vi sånne kjortler og sære ritualer hvor vi går mot nord i gåseskritt og greier, sier gitarist og produsent Kenneth Amundsen i et ferskt intervju med GAFFA. Hele intervjuet kan leses her.

GAFFAs anmelder Daniel Rausand tok for seg «Enter - Rainbow Lake» denne uken, og fant mye å glede seg over:


– Låtene på «Enter – Rainbow Lake» tar opp tråden fra debuten, likte du den, så er du garantert en god opplevelse denne gangen også. Lydbildet er stort, utsvevende og fullt av repetitive partier. Plata åpner med «Enter», og det fenger med en gang. Uten å sammenligne for mye, så finner jeg Izakaya Heartbeat midt i mellom The Megaphonic Thrift og Motorpsycho. Opplevelsen er dronete, detaljrik og til tider ganske poppete. Du blir tatt med både høyt og lavt - fra støy og gitarriffing til myk og harmonisk popmusikk.

Åpningskuttet kan du høre nederst i denne artikkelen, resten kan du skaffe deg når albumet slippes imorgen. Og greier man ikke vente så lenge heller, er John Dee i Oslo stedet å være ikveld - enten det blir med eller uten kjortler og sære ritualer.

Resten av turnédatoene ser slik ut:


17. januar: John Dee, Oslo
19. januar: Samfundet, Trondheim
25. januar: Energimølla, Kongsberg
26. januar: Folken, Stavanger

ANNONCE