Nyhet

Heyerdahl slipper andresingel

Det er enda tre uker til kvartettens debutalbum kommer i hyllene – imens kan man sjekke ut låten «Shadows». Hør den her!

Bandet Heyerdahl – frontet av blant andre Kenneth Ishak, Mattis With og Tore Løchstøer Hauge – er snart klar med sitt debutalbum, bare et drøyt halvår etter at de spilte sin første konsert noen sinne, på Øyafestivalen.

Deres kommende album har fått det noe gammelmodige navnet «Øen», og slippes via plateselskapet Red Eye Transit 28. januar. Fra før har man kunnet høre smakebiter i form av låten «Mirage», men i dag slapp bandet den andre singelen fra plata i form av komposisjonen «Shadows», som kan streames under.

Deler av det kommende albumet ble spilt inn på Kråkenes fyr på værharde Stadt.


– Vi var der i ti dager. Da vi dro var det orkan, så teknikeren turte ikke bli med. Eller, han mente det ikke kom til å gå, for det kom til å bli så mye vind på opptakene, og vi bare «Det er en god idé!». Vi hadde alle dørene oppe og mikrofoner over alt. Hvis du hører på dem alene, høres det jo helt crappy ut. En lydmann hadde bare sagt «øøøh». Men samlet har det blitt veldig fint, fortalte Heyerdahls Kenneth Ishak til GAFFAs Linn Nystadnes i september i år.

Få dager før slippet av «Øen», stiller Heyerdahl mannsterke opp på scenen i Trondheim, da de skal spille konsert under bransjefestivalen Trondheim Calling. Festivalen arrangeres fra torsdag 24. til lørdag 26. januar.

Lytt til «Shadows»:

ANNONCE