Nyhet

Datarock slipper ny singel

EDB-orkesteret slipper ny låt og inviterer til midtukeslippfest i hovedstaden.

Elektrorockkvartetten Datarock begynte så smått å lure seg inn i folks bevissthet for over ti år siden, da de slapp EP-en «Demo/Greatest Hits», som inneholdt låter som «Maybelline» og «I Used To Dance With My Daddy».

I 2005 slapp de sitt første album, «Datarock Datarock», som blant annet inneholdt megahit-en «Fa Fa Fa». Låten ble plukket opp av nær sagt alle i ettertid, og ble brukt i filmer som «Ace Ventura Jr: Pet Detective», Coca Cola-reklamer og i en rekke TV-spill, blant dem «NHL 08» og «FIFA 08».

Deres foreløpig siste utgivelse er EP-en «California», men i høst slapp de singelen «Gloria», som var utført i samarbeid med nederlandske Junkie XL, og kvartetten skal også være på trappene med intet mindre enn en musikal, som etter sigende har fått navnet «The Dream».

Nå er Datarock atter en gang aktuelle med nytt materiale, og førstkommende onsdag (16. januar) inviterer dbandet og deres plateselskap – YAP Records – til slippfest for sin ferskeste singel på utestedet Jaeger i Grensen i Oslo. Den nye låten har fått navnet «The Underground», og skal visstnok være en klassisk Datarock-låt i ånden til låter som «Fa Fa Fa» og «Give It Up», om man skal nevne noen av bandets låtmessige toppunkt.  

På Jaeger denne kvelden vil Datarock snurre skiver, og inngangen er aldeles gratis.

ANNONCE