Nyhet

Ny singel fra Philco Fiction

Trioen serverer første smakebit fra deres kommende andrealbum i form av låten «Oh Future». Hør og last ned låten her!

Trioen Philco Fiction er faktisk allerede inne i sitt tiende år, og det ryktes at bandet – som er ledet av vokalist Turid Alida Solberg – er på trappene med sitt andre studioalbum, som dermed blir oppfølgeren til «Take It Personal» fra høsten 2011.

Det er ikke bare innspillingen av nytt album bandet har beskjeftiget seg med den siste tiden, de har også vært travle på livefronten. I 2012 spilte de på Øya-festivalen i august, før de noen måneder senere tok flyet til sagaøya Island, hvor de spilte på Iceland Airwaves i Reykjavík sammen med blant andre Hanne Kolstø og Highasakite. Bandet var også å finne på festivalprogrammet til den tredje utgaven av Trondheim Calling – som gikk av stabelen i januar – og denne uken spiller de to konserter under bransjefestivalen by:Larm.

Bandet inntar Sentrum Scene på fredag klokken 22.00 – og det med en rykende fersk singel i totebag-en. Den nye låten har fått navnet «Oh Future», og er hentet fra deres kommende album, som etter planen skal utgis i løpet av året. Philco Fiction spiller også på Mono ved midnatt på lørdag.


Hør og last ned «Oh Future» under:

ANNONCE