Nyhet

Akustisk Bryan Adams til Oslo

Kanadieren åpner soloturné i hovedstaden.

I dag kom det fram at selveste Bryan Adams, Canadas største sønn etter skuespilleren William Shatner, kommer til landet med sitt «Bare Bones Acoustic»-show. 

Adams har holdt på med «Bare Bones»-konseptet sitt siden 2010, og ga samme år ut et livealbum med samme navn hvor han fremfører nedstrippede, akustiske versjoner av et utall hits. Nå tar han kun med seg en pianist og drar ut på en turné med såkalte intimkonserter et relativt fåtall steder på det europeiske kontinentet. Han drar i gang ballet og starter showet midt i den norske hovedstaden.

Den tredobbelt Oscar-nominerte, Grammy-vinnende kanadieren, innlemmet i både Hollywood Walk of Fame og Canadian Music Hall of Fame er mildt sagt ingen lettvekter. I tillegg til å ha figurert på kanadiske frimerker, levert den udødelige «(Everything I Do) I Do It For You» til Kevin Costner-filmatiseringen av Robin Hood i 1991 skal han ha solgt et sted mellom 65 og 100 millioner singler og album verden over. 


4. mars kan du se ham på Folketeatret i Oslo, og i presseskrivet loves det både nærhet og stemning og oppfordres nærmest (i hvert fall mellom linjene) til å ta med dagboken og notere flittig at du faktisk har en enslig og akustisk Bryan Adams i synsfeltet. Billetter legges ut hos Billettservice i morgen, altså 7. februar, klokken 09:00. 

Er du ikke overbevist ennå kan vi by på denne videoen fra en tilsvarende konsert i Royal Albert Hall i fjor høst hvor Adams spiller kanonhiten «All For Love»:


ANNONCE