Nyhet

Bryan Adams ble grillet om romanseryktene

GAFFA.no - alt om musikk.

...og den gangen han donerte et «kunstnerisk» penis-bilde til Elton John.

Tidligere i år fikk ryktene om en påstått romanse mellom Bryan Adams og prinsesse Diana ny fart etter at prinsessens tidligere butler Paul Burrell fortalte en med-deltager i et australsk reality-program at han pleide å snike Summer Of '69-artisten inn på Kensington Palace etter bruddet mellom Diana og prins Charles på midten av 90-tallet.

Da Adams tidligere denne måneden gjestet programmet «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ble han grillet på om det var en romanse mellom ham og den avdøde prinsessen.


LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem og Bruno Mars.

Cohen spurte Adams blant annet om hvordan forholdet mellom de to var, hvorpå den canadiske artisten svarte at de to var «gode venner» og at han ikke måtte «snike seg inn» da han besøkte henne i Kensington Palace.

Videre prøvde programlederen å høre om de to var «friends with benefits», men 58-åringen klarte å holde tilbake, og svarte med et diplomatisk; «vi var bare venner».


Artikkelen fortsetter under videoen.

Bryan Adams, som ved siden av artistkarrieren driver mye med fotografi, har tatt portrettbilder av en rekke kjente navn, inkludert Amy Winehouse, Lindsay Lohan, Mickey Rourke og dronning Elizabeth.


Under intervjuet fortalte han at ingen av kjendisene hadde vært vanskelige å samarbeide med, men at managere og promotører ofte var de som laget krøll.

LES OGSÅ: P3s musikksjef takker for seg.

Artisten som gjestet Oslo Spektrum i 2016 fortalte også om et «kunstnerisk» fotografi av sin egen penis, som han hadde donert bort til Elton John.


Ifølge Adams byttet Elton John ut rammen, og plasserte bildet på peishylla.

ANNONCE