Nyhet

Forhåndslytt fra EP-aktuelle bergensere

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo har lagt ut hele sin kommende EP - to uker før offisiell slippdato.

I forrige måned kunne Put Your Hands Up For Neo-Tokyo by på en finfin video, bildelagt ved bruk av klipp hentet fra Carlos Reygadas bejublede film Post Tenebras Lux. Den meksikanske filmskaperen, som vant prisen for beste regi under fjorårets filmfestival i Cannes, hadde selv godkjent bruken av opptakene i videoen til singelen You.

You dukker opp som en av fire låter på bergensernes Breaking Through EP, som har fått offisiell slippdato 13. desember. Selv sier bandet, ledet av Njål Paulsberg, at EP-en er en blanding av "harmonisk eksentrisitet og melodisk oppfinnsomhet", og trekker frem strykerarrangementene på låten State Of No Connection som et nikk til både nye og gamle Scott Walker-komposisjoner.

Til tross for at slippdatoen ikke er før om to uker kan det virke som om Put Your Hands Up For Neo-Tokyo ikke helt orker tanken på å la folket vente såååå voldsomt lenge for å endelig få høre deres ferske utspill. Hele EP-en kan nemlig streames fra plateselskapet Nabovarsels Soundcloud-profil allerede i dag.

Ta en lytt her:

ANNONCE