Nyhet

Filmatisering av The Beach Boys-trommis' liv i trøbbel

Den herjede Dennis Wilson skulle egentlig portretteres av Aaron Eckhart, men nå kan det virke som om prosjektet er lagt på is.

Skuespiller Aaron Eckhart, som ledet Nobelskonserten i Oslo sammen med Claire Danes forrige uke, har ifølge Vintage Vinyl News brukt seks måneder på å lære seg å synge, samt spille trommer og piano, for å gjøre seg klart for rollen som den avdøde The Beach Boys-trommisen Dennis Wilson (til høyre i bildet).

Nå ser det ut som om hele filmprosjektet er lagt på is.

Etter en utfordrende innspillingsperiode i Australia har skuespilleren sett seg nødt til å utsette alle fremtidige roller, og denne utsettelsen har tydeligvis også gitt Wilsons arvinger kalde føtter.

Dennis Wilsons barn, Carl og Jennifer, hadde i utgangspunktet gått med på at filmen kunne bli laget, men var likevel skeptiske til filmens manuskript som de følte fremhevet farens problemer med alkohol og narkotika. Før helgen uttalte de seg i en pressemelding hvor de klargjorde at det ikke er noen planer om å gå videre med filmen, hvis tittel skulle ha vært The Drummer, på nåværende tidspunkt.

Utover hovedrolleinnehaver Eckhart, var det også klart at Chloe Grace Moretz skulle spille Wilsons datter, mens Vera Farmigo skulle spille Fleetwood Macs Christine McVie, som trommisen var sammen med fra 1979 til 1981.

Dennis Wilson druknet i Marina Del Rey, Los Angeles, i romjulen 1983.

ANNONCE