Nyhet

Vær support for donkeyboy

Er dere det neste oppvarmingsbandet til Drammens pophelter?

Drammensbandet donkeyboy er synonymt med eventyrlig popsuksess her til lands, med deres nyeste singel Triggerfinger som seneste tilskudd i en hitparade som så langt har generert 36 platinatrofeer, 4 listetoppere og 3 Spellemannpriser siden debuten Caught In A Life i 2009.

I tillegg til singelslipp legger bandet også ut på veien for å gjøre konserter landet over denne høsten. Fjorten norske byer får besøk, og i hver by vil donkeyboy velge seg et lokalt band som oppvarming i regi av det skandinaviske konsertprosjektet Local Heroes.

- Vi er superspente på å se hvilke band som melder seg på. Det er sinnsykt mange gode band i Norge, så dette blir veldig bra, uttaler gitarist i donkeyboy, Peter Michelsen.


Band som ønsker å bli de neste Local Heroes melder seg på via localheroes.no og fansen stemmer frem sine favoritter, før donkeyboy selv velger seg et oppvarmingsband blant dem som har generert flest publikumsstemmer i hver by.

Local Heroes har allerede hatt stor suksess i Danmark og ble sommeren 2013 også lansert i Norge med tre konserter tilknyttet Kaizers Orchestra og deres avskjedsturné. Over 120 håpefulle band meldte seg i løpet av kort tid til første runde, og flere tusen stemmer ble avgitt av ivrige fans.

Mer info:

 Se også localheroes.no // facebook.com/localheroesno

ANNONCE