Nyhet

Richie Sambora ferdig i Bon Jovi?

Gitaristen skal ha fått sparken, melder flere amerikanske medier.

Gitarist Richie Sambora var ikke med på lasset da Bon Jovi besøkte Oslo og Bergen tidligere i sommer, og skal nå være ute av bandet for godt, ifølge Billboard. Sambora har tidvis slitt med alkoholmisbruk, og hoppet av den pågående verdensturnéen for å legge seg inn på et rehabiliteringssenter før bandets konserter i Norge.

Nettstedet Rumorfix melder at grunnene til at Sambora skal være bedt om å forlate Bon Jovi-skuta også skal være økonomiske. Gitaristen skal ha mottatt rundt to millioner dollar månedlig - i tillegg til tyve prosent av profitten fra turnéen, mens erstatteren Philip "Phil X" Xenidis kun koster bandet skarve ti tusen dollar i måneden.

Verken Bon Jovi eller gitaristen har kommet med noen offisielle uttalelser rundt det påståtte bruddet, og det skal også nevnes at frontmann Jon Bon Jovi (bildet) senest i mai gjorde det klart at Sambora var velkommen tilbake i bandet når han følte seg klar for det, i et intervju med den britiske avisen Daily Mirror.


Om ryktene skulle vise seg å stemme, kommer nok ikke Richie Sambora til å lide noe særlig økonomisk nød. I tillegg til sine tre soloskiver, senest fjorårets Aftermath Of The Lowdown, har han også vært med på å skrive flere av Bon Jovis største hits - deriblant It's My Life.

ANNONCE