Nyhet

PopNytt: 14 august

Lady Gaga feirer Applause i undertøyet, Michelle Obama med hiphopalbum, Damon Albarn og Noel Gallagher planlegger samarbeid, og mye mer...

Michelle Obama har vært med å sette sammen et hiphop album for å bedre helsen til amerikanere. Songs For A Healthy America inneholder spor som U R What You Eat og Veggie Luv fra blant annet DMC (Run D.M.C.), Jordin Sparks og Doug E. Fresh. Blink 182 trommis er også med i en spesialsydd trio med Matisyahu og Adriana Grande. Dessverre vil ikke førstefruen rappe selv på albumet, men kommer til å dukke opp i musikkvideoer fra albumet, som er tilknyttet hennes Let's Move program. 

Fetteren til Frank Ocean har saksøkt Chris Brown i etterkant av et slagsmål mellom de to og Browns entourage tidligere i år. Sha'keir Duarte angir å ha fått hjernerystelse og blitt ydmyket etter å ha blitt sparket og slått etter en krangel om en parkeringsplass utenfor Westlake Recording Studio i januar i år.

Kendrick Lamar får hard medfart fra faren til Lindsey Lohan. Lamar slenger litt med leppa til Lohan og et heftig antall andre rapartister i han vers i Big Sean's Control. Far til Lindsay, Michael Lohan kaller Lamar 'en idiot som jeg aldri har hørt om'.

Det kommer nytt materiale fra The Strokes melder gitarist Albert Hammond jr.


Ifølge Blur bassist Alex James, planlegger de tidligere bitre rivalene Damon Albarn og Noel Gallagher et musikalsk samarbeid. Britpophimmel!


Lady Gaga feiret utgivelsen av hennes nye single Applause med å feste i Hollywood med venner, klubbgjengere og drag queens i undertøyet. Telefonvideoer av opptrinnet:


Internettleseren til Pirate Bay, Pirate Browser, som unngår såkalte ISP blocks, har blitt lastet ned mer enn 100 000 ganger siden den launchet på lørdag.

 Ellie Goulding har en ny sang på gang. Hearts Without Chains er tatt fra Halcyon Days, den utvidede utgaven av albumet Halcyon.


Og til slutt, den nylig afrotastiske Prince har inntatt Twitter. Første tweet? DID EYE ADD 2 MUCH PEPPER? Og et bilde av maten hans. Så klart. 

ANNONCE