Nyhet

Nile Rodgers er kreftfri

Gitaristen og produsenten, som bidro sterkt på Daft Punks siste plate, venter likevel litt med å feire.

Den gamle Chic-gitaristen og produsenten fikk konstatert prostatakreft i 2010, og har siden skrevet mye om sykdommen på sin personlige blogg. I går meldte Rodgers, som også står for de funky gitarriffene på Daft Punks store sommerhit «Get Lucky», at legene har erklært ham kreftfri.

Gjennom sin profil på Twitter understreket han likevel at det ikke kom til å bli noe storstilt feiring etter den hyggelige beskjeden fra legene, i og med at han tidligere hadde opplevd at kreften hadde kommet tilbake med fornyet styrke et halvt års tid etter en slik melding.

— Det er uansett hyggeligere å høre at man er «all clear», enn å få beskjed om at «kreften har spredd seg», avsluttet den travle gitaristen som for tiden spiller en rekke konserter i Europa.

Tidligere i år uttalte han seg overfor The Official Charts Company rundt den overraskende suksessen med Daft Punk og ikke minst hitsingelen «Get Lucky»:

— Jeg sto overfor liv og død i en lang periode. Det at jeg deretter havnet på toppen av hitlistene igjen føltes ganske fantastisk, sa Rodgers den gang.

Nile Rodgers er likevel ikke ukjent med de store hitene; etter å ha vært drivkraften i 70-tallsbandet Chic, har han blant annet bidratt som produsent eller musiker på alt fra David Bowies «Let's Dance», Madonnas «Like A Virgin» og «We Are Family» med Sister Sledge.

ANNONCE