Nyhet

Ed Harcourts konsert i Oslo flyttes

Britens konsert på John Dee flyttes på grunn av 'logistikkmessige årsaker'

Ed Harcourt har siden debuten «Here Be Monsters» i 2001, levert en jevn strøm med utgivelser. I februar kom hans sjette album «Back Into The Woods», som har fått litt blandede kritikker, og tidligere i uken kunne vi melde om at den britiske singer/songwriteren tar turen til John Dee i Oslo.

Konserten, som opprinnelig skulle gått av stabelen tirsdag 22. oktober er nå flyttet til søndag 27. oktober grunnet 'logistikkmessige årsaker'.

GAFFAs svenske anmelder Camila Astorga Diaz mente at selv om Harcourt hadde gått tilbake til røttene sine med «Back Into The Woods», kunne det også virke som om han hadde glemt de gode tekstene på veien:


— På en låt som «Wandering Eye» synger han modigere, og nesten motsatt av den Tom Waits-inspirerte vokalen han tidligere har lagt seg på. Samtidig mangler tekstene dessverre den brodden vi er vant til fra Ed Harcourt, mente hun og ga albumet kun to stjerner.

Les hele anmeldelsen her.

Som konsertartist er likevel Ed Harcourt en mann som virkelig er verdt å sjekke ut, og han har gjort flere gode konserter på John Dee i Oslo tidligere. GAFFAs Emma Rastbäck var på plass da han besøkte Brewhouse i Göteborg høsten 2010, og delte ut seks stjerner og full pott i sin anmeldelse av den konserten.


Billettene til konserten på John Dee, som altså er flyttet til søndagskvelden, ble lagt ut for salg tidligere i dag via Billettservice.

ANNONCE