Nyhet

Gut Feelings #3 tar form

Nok en pakke med godsaker er klar for den andre sommerutgaven av Gut Feelings i Oslo – denne gangen er det noen briter, dansker, tyskere og nordmenn som er lagt til.

Fra før av har Gut Feelings #3 sluppet No Age, The Fresh & Onlys og Schultz & Forever, og i dag kom nyheten om at noen flere indiefavoritter er lagt til årets program.

Scout Niblett har i løpet av sin solokarriere sluppet fem album, med det sjette rett rundt hjørnet. Den karakteristiske stemmen hennes har vekket mye oppmerksomhet, og hun har tidligere besøkt Oslo både alene og sammen med Daniel Johnston.

Hun har også samarbeidet med Bonnie Prince Billy og nylig avdøde Jason Molina. «Its Up To Emma» er navnet på det kommende albumet, og det slippes etter planen tidligere samme måned som Gut Feelings går av stabelen.


Gut Feelings har også fått inn elektrohelten Ulrich Schnauss, som i tillegg til å ha levert en lang rekke solide utgivelser på egen hånd, også har remikset artister som Depeche Mode, Pet Shop Boys, Death Cab For Cutie, for å nevne noen.

I tillegg har festivalen huket inn noen litt mer ukjente navn i form av danske Ice Cream Cathedral, britiske Man Like Me (bildet), og vår egen Ingvild Østgård

Billetter til Gut Feelings #3 er tilgjengelige nå, og festivalen arrangeres på Parkteatret og Revolver i Oslo 27.-29. juni.

ANNONCE