Nyhet

Dette gikk du glipp av i påsken

Selv om du sikkert hadde Kvikk Lunsj og appelsiner både i munn og i ører, var det ikke alle artistene som gjorde det samme i påsken.

Ane Brun har lenge samarbeidet med regissør Martin Renfors, og i påsken dukket det opp en kortfilm basert på låter fra Bruns ferskeste album, «It All Starts With One». Kortfilmen har rett og slett fått navnet «One», og fortsetter i samme spor som på musikkvideoen til albumets første singel, «Do You Remember», og nå er det en nærmere tjue minutter lang video som er på plass. Den kan du sjekke ut her:

Petter er blant skandinavias desiderte hiphop-veteraner, og har hodlt det gående siden slutten av nittitallet, og pangdebuterte med singler som «Mikrofonkåt» og albumet «Mitt Sjätte Sinne» i 1998. I ettertid har han samarbeidet med det som kan krype og gå av skandinaviske hiphop-storheter, blant annet vår egen Tommy Tee. I påsken kom enda en singel fra det kommende albumet, «Början På Allt», og singelen som har fått navnet «King» gjestes av Lilla Namo. Sjekk den ut her:

Tyler, The Creator slipper denne uken sitt etterlengtede nye soloalbum, «Wolf». Albumet følger opp Odd Future-rapperens «Goblin», som blant annet ble kåret til det 20. beste albumet fra 2011 her hos GAFFA. Også det nye albumet har en del av kompisene til Tyler med, blant andre Frank Ocean, Pharrell, Erykah Badu og Left Brain. I påsken ble albumet lagt ut på Soundcloud, men det var tydeligvis ikke helt greit, siden alt ble tatt ned kort tid etter. Men musikkvideoen til «IFHY» med Pharrell ble i alle fall sluppet på ordentlig vis, og den kan du se helt nederst her.

I påsken kom det også frem at Tyler, The Creator og Frank Ocean sammen skrev en låt som skulle havnet på Justin Biebers siste album, «Believe». Låten ble imidlertid ikke med til slutt.

ANNONCE