Nyhet

Stjernehøst hos Skavlan

Den svorske programlederen hadde The Killers på besøk forrige fredag, men det er duket for flere stjernespekkede navnetrekk på Skavlans gjesteliste i tiden fremover.

Forrige fredag kunne man på talkshowet «Skavlan» se en beklemt Brandon Flowers få sin tro torpedert av den anerkjente ateisten Richard Dawkins. Vokalisten – som er mormoner – ble øyensynlig opprørt av da Dawkins kalte Mormons bok en bløff, men holdt likevel maska i tilstrekkelig grad til å fremføre låten «Runaways» fra deres kommende album «Battle Born» mot slutten av programmet.

Det er ikke alle norske talkshow som klarer å hanke inn The Killers til å underholde publikum, men Fredrik Skavlans navn ser ut til å vokse også utenfor Skandinavias grenser – talkshowet ble blant annet sendt på BBC Entertainment i fjor sommer, og interessen fra Storbritannia har ført til at noen av sendingene spilles inn i studioene hos det britiske kringkastingsselskapet i London.

Det at enkelte «Skavlan»-sendinger spilles inn på den andre siden av Nordsjøen, har nok hatt sitt å si for hvilke musikalske gjester som vil bli å se på TV-skjermen denne høsten – The Killers var bare det første navnet på listen over store band som tar turen til «Skavlan» i tiden frem mot jul.


Førstkommende fredag kan man se Muse stille til intervju og spille, foran et publikum og i et rom som nok føles svært beskjedent for trioen som ikke har hatt problemer med å fylle fotballstadioner i de siste årene. Deres sjette studioalbum, «The 2nd Law», slippes 1. oktober, og timingen er i så måte perfekt.

For å toppe september måned, har Skavlan også huket tak i Alicia Keys. I november slipper hun sitt femte studioalbum, titulert «Girl on Fire». På albumet har hun samarbeidet med navn som Emeli Sandé og Jamie XX. Keys opptrer på «Skavlan» fredag 28. september.

ANNONCE