Nyhet

Sniklytt: Moon Duo

Har du ønsket deg en mellomting mellom «Psychocandy» og «Darklands»? Moon Duos tredje album kan være løsningen - sjekk ut albumet i sin helhet her nå, før det treffer butikkhyllene.

Når Moon Duo nå slipper sitt tredje album, så er det en god del kritikere og fans som gnir seg i hendene og forventer det beste produktet noensinne. De to første albumene har ført til lovord av en annen verden både her og der for bandet, og nå skal de følge opp nok en gang. «Circles» heter tredjealbumet, og det slippes førstkommende fredag. GAFFAs anmelder Robin Sande lot seg begeistre umiddelbart, og kunne dra frem noen fristende referanser som skal være vanskelig å motstå for veldig mange:

– Det er mer fristende å si at bandet innbyr til en psykedelisk rundreise i et musikalsk landskap spekket med harmonier og disharmonier. Dette er rett og slett platen for den som skulle ønske seg en mellomting mellom milepælene «Psychocandy» og «Darklands».

Nå byr de på en sniklytt av hele albumet, og det betyr at mange kan krysse ut de to siste dagene i nedtellingen til fredag med én gang. Duoen fra San Francisco legger ut på en omfattende turné i kjølvannet av slippet, men foreløpig så er ikke noen skandinaviske byer på det hektiske programmet som tar de til en rekke steder i USA og Europa. Så det kan nok se ut til at det tar en stund før vi ser Moon Duo på en norsk scene, men nå har de i alle fall fulgt opp fjorårets «Mazes», og det er nok å glede seg til bare her. Singelen «Sleepwalker» kan man også forsyne seg av helt gratis i spilleren under her:


Moon Duo - Circles by Souterrain Transmissions

ANNONCE