Nyhet

Slutt på festen for LMFAO

Medlemmene i den amerikanske såkalte electrohop-duoen går hver til sitt.

– Jeg føler at vi har gjort det her så lenge nå, fem eller seks år. Vi har egentlig hele tiden sagt at vi gjør det og utforsker det så lenge det føles naturlig, i stedet for å tvinge det frem hele tiden, sier Redfoo til nettstedet Contactmusic.

Duoen består av produsenten og rapperen Stefan «Redfoo» Gordy og hans onkel, Skyler «Skyblu» Gordy. Begge er i nær slekt med plateselskapsmogulen Berry Gordy, som blant annet grunnla Motown. LMFAO er allment kjent som en forkortning for Laughing My Fucking Ass Off, men for duoen skal forkortningen sies å stå for Loving My Friends And Others.

LMFAO slapp EP-en «Party Rock» i 2008, mens debutalbumet – betegnende nok med samme navn – kom året etterpå.


Sitt store gjennombrudd fikk de for albumet «Sorry for Party Rocking» i 2011, som blant annet inneholdt singlene «Sorry for Party Rocking» og «Sexy And I Know It».

Albumet ble anmeldt av GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr, som mente bandet så avgjort gjorde seg best som singel-artister.

– Albumet begynner catchy nok, med den festlige – om enn noe hypede – sommerhiten «Party Rock Anthem». Men det stopper også der. De viser på ingen måte at de er rappere, da deres tekster mest av alt ligner på nittitallsbandet Right Said Freds tekster, og musikken er lite oppfinnsom, monoton og fylt med autotune. Det er et utrolig ergerlig gjensyn med såvel nittitallet som med gjestene de har med på albumet. LMFAO skal bety Laughing My Fucking Ass Off. La oss bare si at effekten hos undertegnede lytter var alt annet enn å le av, skrev Stæhr, og ga plata to stjerner.


 Priser ble det i alle fall nok av for duoen. I år vant de prisen for beste filmmusikk under MTV Movie Awards for låten – du gjettet det – «Party Rock», som var med i filmen «21 Jump Street», som hadde Channing Tatum og Jonah Hill i hovedrollene.

ANNONCE