Nyhet

Diamond Club-band nummer to presentert

Brilliance Records spikrer B-siden på første singel fra Diamond Club med The Lionheads, som har eksklusiv premiere på sin nye låt her.

I begynnelsen av måneden kunne GAFFA melde at Brilliance Records var på banen med et nytt konsept, bare uker etter at underlabelen Karat hadde blitt presentert. Konseptet har fått navnet Diamond Club, og fokuset legges på singelutgivelser med nye og spennende navn. Klubbens første utgivelse var av duoen Intertwine, som ved hjelp av trommemaskiner, lydtepper lagd av trompeter og svingende bassganger har påkalt seg oppmerksomheten til blant annet NRKs Urørt-redaksjon, som kåret dem til månedens Urørt i mars i år. Siden har det gått slag i slag for duoen, som også har fått oppmerksomhet fra utlandet.

Diamond Club vil med tiden komme med to utgivelser hver måned, og med dette i hu kan konseptet bli en fin kilde til å finne ut hva som rører seg av spennende, norsk musikk i tiden fremover. Bandene som utgir singler på Diamond Club blir også booket til å gjøre en konsert sammen på Mono, den siste torsdagen i hver måned.

I dag presenterte Brilliance sitt andre singelklubband, som får en eksklusiv premiere på sin nye låt hos GAFFA.


Oslo-kvintetten The Lionheads har holdt sammen siden 2010, og er med det et relativt ferskt band. De viste frem låtmaterialet sitt for først gang i februar i år på Chateau Neuf, og siden den gang har deres låt «Stars» blitt tatt i bruk av Sportsrevyen og Filmbonanza på NRK og fått oppmerksomhet hos Urørt, kanskje på grunn av de storslåtte gitarteppene og den episke synthføringen bandet har lagt seg på, noe som også gjør seg gjeldende for deres Diamond Club-låt, som har fått navnet «Kids». For tiden jobber The Lionheads med sitt debutalbum, som spilles inn hos produsent Bjarne Stensli i Harrys Gym Studios i Gamlebyen i Oslo.

Intertwine og The Lionheads spiller på Mono neste torsdag (20. september).

Sjekk ut låten «Kids» under:


The Lionheads - Kids (DC#2) by Diamond Club

ANNONCE