Nyhet

The Black Keys og RZA samarbeider

Hør låten duoen har laget til Wu Tang Clan-sjefens kommende actionfilm.

I begynnelsen av november debuterer RZA som filmregissør med filmen «The Man with The Iron Fists». Filmen er produsert av Quentin Tarantino, og på soundtracket kan man høre venner av regissøren, som eksempelvis Ghostface Killah, Method Man og Pusha T.

Det siste utspillet fra soundtracket til den kommende filmen er et samarbeid mellom The Black Keys og RZA. Låten heter «The Baddest Man Alive», og vil figurere som filmens åpningslåt.

I tillegg til å regisserer, spiller RZA også hovedrollen i filmen. Den er skrevet i samarbeid med Eli Roth, som blant annet skrev og regisserte «Hostel», og som spilte den minneverdige karakteren «The Bear Jew» i «Inglourious Basterds». Nederst i saken kan du lytte til låten og se traileren til RZAs regidebut.


RZA – hvis egentlige navn er Robert Fitzgerald Diggs – betraktes som elderen av hiphopkollektivet Wu Tang Clan. Han produserer og arbeider kontinuerlig med USA rapelite, som eksempelvis Kanye West og Jay-Z. Han har i filmsammenheng spilt i filmer som eksempelvis den Jim Jarmusch-regisserte «Ghost Dog – The Way of The Samurai» og i Judd Apatows «Funny People».

The Black Keys & RZA – The Baddest Man Alive by EatingHipHop


ANNONCE