Nyhet

The Black Keys avlyser hele turneen sin – nå har de avslørt årsaken

Skuffede fans kunne i helgen finne ut at hele duoens USA-turné planlagt til høsten er avlyst.

Tidligere i år slapp The Black Keys – aka Dan Auerbach og Patrick Carney – sitt siste studioalbum, Ohio Players. Og innen september hadde en serie arenakonserter i USA blitt annonsert for å promotere albumet.

Den siste helgen var fansen skuffet over å oppdage at de annonserte turnédatoene - med kun ett unntak - var fjernet fra internett igjen. På sosiale medier har en rekke fans spekulert at sviktende billettsalg er årsaken til kanselleringen.

Nå har The Black Keys selv forklart bakgrunnen for kanselleringen av deres Ohio Players-turné. På sosiale medier ryktes det fra duoen at de heller enn de planlagte arenashowene vil opptre i mer intime settinger – akkurat som tilfellet var på deres nylige Europa-turné.


«Vi vil gjerne forsikre alle om at både Dan og Patrick lever i beste velgående», begynner bandet innlegget, som fortsetter:

«Etter vår nylige kjøring av konserter i Europa og Storbritannia, inkludert ikoniske arenaer som Brixton Academy og Zenith i Paris, har vi bestemt oss for å gjøre noen endringer i den nordamerikanske delen av vår International Players Tour, som vil tillate oss å tilby både de amerikanske fansen og bandet selv en tilsvarende spennende, intim opplevelse», skriver bandet, og lover samtidig at nye datoer og spillesteder vil bli annonsert snart.

Om dette kommer av et ønske om mere "intime" konserter, eller, som fansen spekulerte, grunner i sviktende billettsalg, er opp til den enkelte å spekulere. 


LES OGSÅ: Céline Dion forteller om sykdommen i ny dokumentar

ANNONCE