Nyhet

Reptile Youth til Norge

Kristiansand og Oslo får besøk når det elleville danske bandet skal feire slippet av sitt selvtitulerte debutalbum.

– Når vokalist Mads Damsgaard hopper ut og crowdsurfer for tredje gang i løpet av konserten, når han snakker til publikum som om han var den selveste allmektige, og ikke minst når han danser til han går på trynet til semihiten «Speeddance». Det er i disse øyeblikkene at Reptile Youth kommer til sin fulle rett, og at de skulle kunne dra i land en 50 minutter lang konsert var det nok få som hadde trodd på nåværende tidspunkt. Det var imidlertid ikke noe problem, ikke når man er et av de desidert beste livebandene man kan få med seg i disse dager.

Dette var dommen da Reptile Youth spilte på Øyafestivalens siste dag i august, og nå som debutalbumet endelig er ute, så har danskene en ny anledning til å gjeste Norge. Tidligere har de besøkt oss i forbindelse med blant annet by:Larm, i tillegg til Øya. Denne gangen er det Kristiansand og Oslo som får besøk og hver sin klubbkonsert. Først ut er Trashpop i Kristiansand, som får besøk torsdag 8. november i forbindelse med kickoff for Sørveiv, Sørlandets regionale utgave av by:Larm. Oslo og Blå får besøk først 18. desember.

Singelen «Speeddance» har blitt en aldri så liten hit for Reptile Youth, og da singelen ble sluppet kunne man som B-side finne en coverversjon av låten gjort av norske Deathcrush. Her er imidlertid Reptile Youths versjon, som garantert kommer til å skape ellevill stemning både i Kristiansand og i Oslo.


ANNONCE