Nyhet

Icona Pop klar for Oslo

Mandag topper svenskene som står bak en av årets største hitlåter en norsk plakat for første gang - debutalbumet ventes ute i november.

Når Icona Pop inntar Blå førstkommende mandag, så er det med en av årets største hits i lomma, og denne vil være å finne på det kommende debutalbumet. Albumet, som enkelt og greit har fått navnet «Icona Pop», slippes 14. november via Warner - som signerte Icona Pop tidligere i år. Låten er hentet fra EP-en «Iconic», som i tillegg til å bli gjestet av Charli XCX, også har besøk av The Knocks og St. Lucia. Disse har gjort svenskene til klubbfavoritter i år.

Klubbstemning satser de også på når de spiller på Blå, selv om det er en mandag. Og selv om Aina Jawo og Caroline Hjelt er fullt program for tiden, så virker det ikke som at det går ut over energinivået de to presterer. Da GAFFA pratet med Jawo for litt siden, var stemningen også på topp:

– Vi har hatt 40 konserter på to måneder, og har dessuten hatt fullt opp med å ferdigstille albumet. Men vi klager ikke, vi er bare takknemlige for at folk faktisk vil høre på oss.

Da Icona Pop sist besøkte Oslo, var det i forbindelse med by:Larm i februar. Allerede da hadde den svenske duoen begynt å få en god buzz, men det var først da «I Love It» eksploderte og ble spilt overalt hele tiden at det virkelig tok av. Låten ble A-listet på P3, og har skaffet Icona Pop haugevis av oppmerksomhet på festivaler og bransjetreff gjennom hele året.

Det er kanskje ikke så rart når man hører på låten. Billetter til konserten er i salg nå via Billettservice.

ANNONCE