Nyhet

Girls-mann klar med soloalbum

Girls takket for seg i sommer, og i januar slipper frontfigur Christopher Owens sitt første soloalbum - hør den første smakebiten her.

Det var sørgelig stemning i en hel indieverden da Christopher Owens i juli annonserte via Twitter at han skulle forlate Girls. Duoen hadde i løpet av sine to album rukket å bli et ettertraktet navn, sist med «Father, Son, Holy Ghost» i 2011. Dette albumet ble blant annet kåret til fjorårets sjette beste av GAFFAs redaksjon, bare slått av Bon Iver, Jay Z/Kanye West, My Morning Jacket, M83 og PJ Harvey.

Solodebuten til Owens har fått navnet «Lysandre» og slippes 14. januar via Turnstile Music. Albumet ble spilt inn i Hobby Shop Studios i Los Angeles sammen med en gjeng gjestemusikere og produsert av Doug Boehm, som også var medprodusent på «Father, Son, Holy Ghost».

Owens forklarer på sin hjemmeside at «Lysandre kan kjapt feiltolkes som et album om et kjærlighetsforhold, men det er så mye mer enn det». Navnet på albumet er også navnet på en fransk dame Owens møtte på turné. Hele handlingen på albumet handler om denne turnéen i 2008, den aller første turnéen Girls gjorde.


Klikk her for å strømme «Lysandres Theme/Here We Go».

Resten av «Lysandre» består av følgende låter:

Lysandre's Theme
Here We Go
New York City
A Broken Heart
Here We Go Again
Riviera Rock
Love Is In The Ear Of The Listener
Lysandre
Everywhere You Knew
Closing Theme
Part Of Me (Lysandre's Epilogue)


ANNONCE