Nyhet

Big Boi dropper svensker

Big Bois nye singel ble i utgangspunktet gjort sammen med Little Dragon, men svenskene er nå erstattet med tidligere Destiny's Child-stjernen Kelly Rowland.

Big Bois nye album, «Vicious Lies & Dangerous Rumours», er bare en drøy måned unna nå, og flere smakebiter har droppet de siste månedene. Nå er enda en låt lagt ut, og denne gangen har det løftet en del øyebryn. Den første gangen denne låten ble fremført hadde Big Boi med seg de svenske elektronikaheltene i Little Dragon. I denne versjonen er imidlertid byttet ut med den tidligere Destiny's Child-stjernen Kelly Rowland.

Little Dragon uttalte seg slik da låten ble sluppet:

– Det stemmer at Little Dragon skrev «Mama Told Me» sammen med Big Boi, og til og med fremførte den live i Austin for The Fader. Hele samarbeidet var en fantastisk kreativ opplevelse. Dessverre var det forretningsbetingelser utenfor vår kontroll som kom i veien, og man kom ikke til enighet tidsnok til at vår versjon av låten skulle slippes. I det minste ble nye vennskap til, og vi ønsker Big Boi lykke til med albumet. Vi ser frem til å samarbeide med ham i fremtiden.


Fra Big Bois kant har det vært mer stille, men en uttalelse på Twitter hinter mot at man kanskje ikke må vente så lenge før man hører et nytt samarbeid med svenskene:

Big Boi har flere prosjekter på gang, og skal etter sigende også jobbe med Modest Mouse på deres kommende studioalbum. Både Big Boi og Outkast-kollega André 3000 har uttalt at et nytt Outkast-album er på trappene, men siste oppdatering der er at Big Boi og André 3000 skal slippe hvert sitt soloalbum først.


Nå er det imildertid Big Boi som er på gang igjen med oppfølgeren til «Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty». Sjekk ut begge versjonene av «Mama Told Me» her:

"Mama Told Me" - Big Boi (feat. Kelly Rowland) by Big Boi

Sjekk også ut hvordan det høres ut når Little Dragon gjør låten sammen med Big Boi - her live fra en av Little Dragons konserter i USA for et par måneder siden:


ANNONCE