Nyhet

TSOOL gir ut avskjeds-EP

Utgivelsen inneholder blant annet en låt sunget av bandets trommeslager, Fredrik Sandsten.

Svenskene i The Soundtrack of Our Lives gjorde sin entré i 1994 ved hjelp av EP-en «Homo Habilis Blues». Nå, atten år senere, sier de takk for seg på samme måte, nemlig ved å gi ut en EP med fire nye låter, som har fått navnet «Shine On». Utgivelsen inneholder blant annet låten «Coma Blues», hvor vokalistrollen for første og siste gang trakteres av bandets trommeslager, Fredrik sandsten.

The Soundtrack of Our Lives er i skrivende stund ute på en avskjedsturné, en rundreise som har vart i nærmere et år og som nå begynner å dra seg mot slutten. Bandet har åtte opptredener igjen før finalen tar til på Södra Teatern i Stockholm, hvor de vil fremføre et album per konsert, seks kvelder på rad, i kronologisk rekkefølge.

– Ettersom alle vet at The Soundtracks of Our Lives ikke rekker å spille så mange flere konserter i vårt avskjedsår, gikk vi i studio forrige helg og med hui og hast gjorde klar et lite knippe låter som lå gjemte i TSOOL-garderoben. Ettersom vi begynte med en EP, tenkte vi at det var passende å avslutte med en, også. «The Heroes of This World» er en hyllest til alle heltene der ute, som har støttet bandet i løpet av de atten årene vi har vokst oss frem mot det evige livet i eteren og i evigheten. Avslutningslåten «Coma Blues» er en skjønn rocker hvor vår trommeslager Fredrik sandsten for første og siste gang tar hånd om vokalen. På EP-en finnes det også en del låter som vi tidligere ikke har fått til å passe inn i albumene våre. Vær så god! Vi takker ydmykt for oss og for tiden som har vært. Og vi fra alle oss, til alle dere: En riktig god jul og en veldig godt nyt år, skriver bandet på sin hjemmeside.


 

ANNONCE