Nyhet

Trent Reznor hjelper Queens Of The Stone Age

Nine Inch Nails-frontmannen har bekreftet at han strekker ut en hjelpende hånd til Josh Homme, og bidrar med en låt på rockebandets kommende album.

Nine Inch Nails' Trent Reznor avslørte nylig at han for tiden arbeider med en låt med Queens of The Stone Age sammen med bandet frontfigur, Josh Homme. Den aktuelle komposisjonen vil bli en del av bandets kommende, sjette studioalbum.

Reznor avslørte nyheten på en Q&A-økt på nettsiden Reddit, hvor han skrev at en av hans nåværende prosjekter var å bistå Josh Homme med å skrive en ny Queens of The Stone Age-låt. I online-spørrerunden bekreftet Reznor dessuten at han ville turnere sammen med Nine Inch Nails ved å skrive «kryptisk ekstrakommentar: 2013».

Til Rolling Stone Magazine kunne han nylig fortelle at man kunne forvente seg nytt materiale fra Nine Inch Nails, som har hatt pause siden de slapp sitt sjuende studioalbum, «The Slip», i 2008. Nå har Reznor etter sigende begynt å øve sammen med Nine Inch Nails igjen, samtidig som han er i studio sammen med sideprosjektet How To Destroy Angels, som slipper sitt debutalbum i 2013. I tillegg har Reznor også jobbet som komponist for film- og spillbransjen, blant annet på konsollspillet «Call of Duty: Black Ops 2» og David Fincher-filmene «The Social Network» og «The Girl with The Dragon Tattoo».


Reznors deltagelse er ikek det eneste samarbeidet som løfter forventningene til Queens of The Stone Ages sjette studioalbum. I forrige uke kunne GAFFA melde at bandet hadde rekruttert Foo Fighters-frontmann Dave Grohl til å spille trommer på det kommende albumet, som må sies å love godt for bandet. Sist gang de allierte seg med Grohl på samme måte, var da de spilte inn sitt tredjealbum – «Songs for The Deaf» (2002) – et album som fortsatt står som en av deres mest kritikerroste og mestselgende, samt en av de beste rockealbumene fra 2000-tallet. 

ANNONCE