Nyhet

Nine Inch Nails på nytt

Trent Reznor forteller at man kan forvente seg ny musikk fra bandet.

Trent Reznor kan nå avsløre at han arbeider med nytt materiale sammen emd Nine Inch Nails, etter at han i flere år har fokusert på andre prosjekter.

– Tidlig i 2009 annonserte Reznor at Nine Inch Nails ville sette i gang med en tjueårsjubileumsturné, som også skulle fungere som avskjedsturné for bandet, og bandet endte året med å spille på en rekke intime konsertsteder.

– Jeg har tenkt på det en god stund, og nå er tiden kommet til at Nine Inch Nails blir borte en stund. Etter en stund besluttet vi oss for å booke en siste omgang konserter verden over dette året, uttalte Reznor den gang.

Siden Nine Inch Nails siste turné, har Reznor hatt det travelt med å spille inn materiale med sitt nye band, How To Destroy Angels, skrive musikk til data- og konsollspillet «Call of Duty: Black Ops 2» og filmmusikk til David Finchers «The Social Network» og «The Girl with The Dragon Tattoo» – disse sammen med komponisten Atticus Ross.

– Det har virkelig vært en uventet, men flott reise. Jeg er takknemlig for å ha fått muligheten til å arbeide med dette. Jeg prøver å skride til verket med integritet og nysgjerrighet – det er det interessante for meg, sa Raznor til det amerikanske magasinet Rolling Stone.

Det var også til Rolling Stone at Reznor fortalte at man kunne forvente seg nytt materiale fra Nine Inch Nails. Han fortalte dessuten at en ny konsertrunde var en mulighet.

– Ja, det vil komme ny musikk. Det blir arbeidet med saker og ting, var frontmannens ordknappe kommentar.

Før den tid, derimot, vil han slippe nytt materiale sammen med How To Destroy Angels, som består av ham selv, hans kone Mariqueen Maandig og før nevnte Atticus Ross. Bandet slipper en EP den 13. november, men det ventes også at bandet slipper en fullengder om ikke lenge.

ANNONCE