Nyhet

«Gangnam Style» slår Youtube-rekord

Den koreanske rapperen PSY går forbi Justin Bieber på oversikten over de mest sette videoene på nettstedet.

Man snakker om Youtube-fenomener, og man kan snakke om «Gangnam Style». I følge Youtube har den koreanske rapperen PSYs «Gangnam Style» i skrivende stund blitt sett over 824 millioner ganger, hvilket er ny rekord. Justin Bieber kan med andre ord seg grundig slått, da videoen til hitsingelen «Baby» er oppe i «bare» 803 millioner klikk.

Låten og dens medfølgende dans har i senere tid fått oppmerksomhet fra både uventede og mer ventede hold. FNs generalsekretær Ban Ki-moon fleipet om låten på et møte i oktober og på en av Madonnas nylige konserter i New York overrasket PSY og fremførte dansen sammen med superstjernen, og omtrent på samme tid gjorde også den koreanske stjernen et uventet gjestespill på de amerikanske sketsjprogrammet «Saturday Night Live».

I en tid hvor det i mindre grad handler om å score mål og heller slå gode pasninger, har også videoen gjort det sterkt med tanke på alle parodiene og hyllestene den har fostret på nettet.


Så, hva er det det egentlig alle har blitt helt hektet på? Sjekk ut videoen her, om du ikke allerede har fått den med deg:

ANNONCE