Nyhet

Se de 10 mest sette musikkvideoene på YouTube - milliardklubben

På listen finner vi blant andre Katy Perry, Wiz Khalifa og Justin Bieber.

I forrige uke ble Wiz Khalifa og Charlie Puths video til låta See You Again, deres bidrag til den siste 'Fast & Furious'-filmen, den 10. mest sette video på YouTube. Det gør Khalifa og Puth til medlemmer av "The YouTube Billion Views Club" - en elitegruppe som fortsetter å vokse.

I starten av juni 2015 hadde faktisk kun to musikkvideoer oppnådd å få over en milliard visninger på de populære videotjenesten. De siste månedene har hele åtte videoer sluttet seg til, mens andre nærmer seg det magiske tallet. Her får du listen over 10 videoer som har rundet en milliard visninger.

Wiz Khalifa feat. Charlie Puth - See You Again - 1.029.782.294 views

Denne videoen ble nylig en del av den ettertraktede "Billion Views Club" og er den nest hurtigste til å nå denne milepæl - kun 184 dager tok det. I tillegg til dette ble låta den mest streamede 24 timer etter utgivelsen på Spotify.


Taylor Swift - Blank Space - 1.204.353.077 viewsTil tross for at det var Swifts Bad Blood som vant prisen for beste video under årets MTV's Video Music Award, er det videoen til Blank Space, som kan skilte med over en milliard visninger på YouTube. Videoen var en så stor en suksess at det ble laget en egen app hvor fans kunne gå på oppdagelsesferd inne i slottet hvor videoen er filmet.


Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk - 1.065.253.545 viewsMed denne låten vant Mark Ronson tidligere i år en Brit Award for årets beste singel. Uptown Funk var inne på amerikanske Billboards topp 10-hitliste i hele 31 uker.

Taylor Swift - Shake It Off - 1.088.244.046 viewsSammen med Katy Perry er Taylor Swift en av to artister som har mer enn en video på listen. Begge Swifts videoer på listen er fra albumet 1989, som ble sluppet i fjor.

Meghan Trainor - All About That Bass - 1.059.541.084 viewsAll About That Bass gjorde Trainor til den første og eneste artisten som har fått over en milliard visninger med musikkvideoen til sin debutsingel på stort selskap. Låten gikk dessuten til toppen av hitlistene i 78 land.


Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse - 1.130.810.371 viewsVideoen med egyptiske tema og muslimske symboler gjorde at Katy Perry (bildet) ble den første kvinnelige artisten til å nå en milliard visninger.

Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno og Gente de Zona - Bailando - 1.084.086.506 viewsIglesias ga ut to videoer til Bailando, en på spansk og en på "spanglish" (en kombinasjon av engelsk og spansk) - men det var den spanske, som fikk alle seerne og ble den første ikke-engelske musikkvideo til å få en milliard views på YouTube.

Katy Perry - Roar - 1.094.372.475 viewsI tillegg til å være en av to artister med to videoer på listen var Katy Perry den første til at få til denne bragden. Og akkurat som med Taylor Swift er begge Perrys videoer fra samme album, Prism fra 2013.


Justin Bieber feat. Ludacris - Baby - 1.222.708.848 viewsJustin Biebers Baby var den mest sette musikkvideoen på YouTube i hele to år før den ble forbigått. Senere ble denne videoen den andre som nådde enn milliard visninger på YouTube.

Psy - Gangnam Style - 2.430.893.232 viewsVideoen til det koreanske pop-hit var den første i verden til å nå en milliard views, og den gjorde det på kun 160 dage. Siden da er seertallet steget til over to milliarder. Imponerende!

ANNONCE