Nyhet

Sundfør og Kleerup samarbeider

Susanne Sundfør har vært på visitt i Stockholm for å spille inn en låt med den svenske stjerneprodusenten Kleerup, som tidligere blant annet står bak Robyns «With Every Heartbeat».

Susanne Sundfør opplever på nytt en enorm opptur i forbindelse med nytt album i disse dager, og spilte tidligere denne uken en lukket slippfest på Parkteatret for det ferske albumet, «The Silicone Veil». Se bildeserie fra denne konserten her.

Men selv om Sundfør nylig har sluppet sitt nye album, er det ingenting som tyder på at hun lar det være med det. Konsert- og festivaldatoer annonseres jevnlig, og det kan se ut til at Sundfør blir blant landets travleste artister i 2012. Nå avslører Sundfør via sin Twitter at hun jobber med den svenske superprodusenten Kleerup:

«Recording with the amazing  och det låter grymt!!»

Kleerup har tidligere jobbet med Robyn, Lykke Li, Cyndi Lauper og Teddybears, for å nevne noen. Blant annet laget han hitlåten «With Every Heartbeat» sammen med Robyn.

Hva man kan forvente eller hvor samarbeidet skal slippes er foreløpig ikke klart. Så om det låter like «grymt» som for eksempel denne må vi altså bare vente en stund før vi finner ut:

ANNONCE